Pridružite nam se

U Elixir Zorki, kultura naše kompanije je fundamentalna osnova koja je deo našeg svakodnevnog poslovanja.  Ta kultura nas usmerava u daljim koracima, pomažući nam da postignemo izvrsnost u našim operacijama, ostvarimo postavljene ciljeve i kao takvi nastavimo rasti.

U srcu naše poslovne kulture je snažan skup vrednosti koje su nas oblikovale u kompaniju kakva smo danas, društveno-odgovorna, uspešna i brzorastuća kompanija.

Kao tim se trudimo da radimo zajedno, timovi između sektora podržavaju međusobno jedni druge u ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Razmena znanja i informacija, otvorena komunikacija i međusobna podrška naših zaposlenih, osnova su našeg uspeha. Verujemo da je neophodno izgraditi odnos zasnovan na poverenju i poštovanju zaposlenih na svim nivoima.

Ključ našeg uspeha su naši zaposleni. Elixir Zorka kontinuirano ulaže u edukaciju svojih zaposlenih, unapređivanje znanja i veština kroz različite vrste seminara i obuka, kao i na motivaciji zaposlenih kroz aktivno angažovanje u poboljšanju poslovnih procesa u kompaniji.

Naše osnove vrednosti su kvalitet, odgovornost, pouzdanost, kreativnost, fleksibilnost, inovativnost, međusobno poštovanje i timski rad. Ukoliko ste spremni da prihvatite navedeni sistem vrednosti, da razvijate svoje talente i usmerite ih ka realizaciji zajednički postavljenog poslovnog cilja, a posedujete entuzijazam, veru u uspeh, upornost, pridružite nam se!